Administration

logga hotelnostalgiHamnens eget nybyggda hotell och konferens. Här kan du fika och äta god mat i en rofylld miljö och upptäcka detaljer som fyller dig med nostalgi.

Hotell Nostalgi ligger tillsammans med Motala Motormuseum längst ut i hamnen!

motormuseum-nostalgiSveriges mest besökta motormuseum! En fantastisk fordonshistoria samlad i Motala Hamn, med mer än bara bilar! Ger en härlig upplevelse för hela familjen!
Se bilder från motala Motormuseum!

logga magasinetbarkok 200Mitt i hjärtat av hamnen med stor uteservering mot hamnen erbjuds ett brett utbud med allt från dagenslunch, a la carte, fullständiga rättigheter, catering, fester till konferenser.Under vår trevliga lunchservering, står vår buffé uppdukad,alltid med tre rätter att välja på.

 

logga gotakanalGöta kanal är en Sveriges största turistattraktioner. Slussa med egen båt, åk kanalkryssningar, hyr en båt eller cykla längs Sveriges Blå Band!

logga hamnkrogenVälkommna till resturangen i Motala Hamn med i särklass bästa läget, som har  en symfoni av mat. En lunch meny Månd-fredag 11-15 pris 69:- som ofta är en kött respektive fiskrätt. Vi har även en dagsmeny som innehåller ca 27 rätter detta serveras Månd-söndag 11-16. Kvällsmenyn börjar 16.00 boka gärna bord på 0141-53269

logo hamnpirenVackert beläget i Motalas hamnområde ligger denna gamla slussvaktarbostad som numera går under namnet Hamnpiren Glasscafé & Bistro. Här finns ett gott och rikligt utbud av glass, smörgåsar, mat och fullständiga rättigheter för öl, vin och sprit. Vi har även en lekpark för barnen.

turistbyran rekt gul litenMotala turistbyrå är en del av näringslivsbolat Tillväxt Motala AB. Tillsammans med Motalas entreprenörer sprider vi kunskap om vår destination och olika besöksmål till besökare och Motalabor.

Vi bedriver guideverksamhet och ger på beställning guidning för grupper året om på flera av våra besöksmål och under sommaren har vi guidningar varje vecka utan förbokning.
Se Turistbyråns webbsida!

logga mskungsverkerErbjuder dagsturer, charter och konferenser på Vättern och Göta kanalen. Vårt skeppskök är känt för sin goda mat. All mat tilltagas ombord. och du njuta av en god lunch eller bara en kopp kaffe.

bokanna nyEtt litet antikvariat med stort urval av böcker och tidskrifter.

Sommaröppet 3 juni - 15 augusti
onsdag - fredag 11:00 - 17:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

Fastighetsbolaget som erbjuder attraktiva lägenheter och lokaler med anor från 1800-talet i kvarteret Klockaren, ett stenkast från hamnen.

logga platenBo bra där du lever - Lev bra där du bor.

logga poppelstadenomsorgFöretaget har varit verksamt inom personlig assistans i mer än 12 år. Poppelstaden Omsorg erbjuder ett tryggt och komplett alternativ som anordnare av personlig assistans.

logga sveciatravelsHär hittar du ett varierat utbud av boende och paket online! Du hittar boende och paket runt Vättern, samt logi för Vätternrundan och andra evenemang.

logga vatternrundanVätternrundan är ett ca 300 kilometer långt cykellopp för motionärer som äger rum helgen före midsommar varje år. Loppet börjar och slutar i Motala och går medurs runt sjön Vättern.

logga nettanslivskvaliteHos mig kan du koppla av från vardagens bekymmer och bara ägna tiden till dig själv. Spa och behandlingar i avkopplande miljö.

 logga mvtDet är det självklara valet når du vill veta vad som händer både på land och till sjöss!

kyrkan transpMotala församling är en av Linköpings stifts största församlingar med  ca 22 000 medlemmar. Församlingen omfattar större delen av Motala kommun, d v s det som en gång var Motala Stad och Motala landskommun samt Vinnerstads socken.

Vinnare

skupterad bjorn

Vid julaktiviteten i Hamnen den 3 december lottades den skulpterade björnen ut.

Det blev ägaren till lott nr 37 som blev den lyckliga vinnaren.

 

Anslagstavla

 Boka ditt Göta kanal paket och bo i Motala Hamn!

anslagstavla batar

Välkommen till Göta kanals huvudstad med dess gästhamn, som är kanalens största med 56 gästplatser. I hamnen ligger Motala Motormuseum och Vätternakvariet, Tullkammaren och flera caféer och restauranger, sommarbodar och cykeluthyrning. Nära till centrum med alla butiker och sover gott gör ni på Hotell Nostalgi!
Sluss& kram!

Se bokningssidan.

Samarbetspartners

 

logga gotakanal mitt i motala

logga motala24

logga solfjadernredovisning

runtvattern


Motala Hamnråd Besöksadress: Platensgatan 12, Hamnen, Motala