ronnerdahls
Vår strävan är att vårt värdskap ger er positiva upplevelser bortom smaker och glädje. Få er att känna tillfredställelse där trygg trivsel med ärligt bemötande prioriteras.

Helt enkelt få er att vilja besöka oss igen och igen och åter igen.

 

motormuseum-nostalgiSveriges mest besökta motormuseum! En fantastisk fordonshistoria samlad i Motala Hamn, med mer än bara bilar! Ger en härlig upplevelse för hela familjen!
Se bilder från motala Motormuseum!

logga gotakanalGöta kanal är en Sveriges största turistattraktioner. Slussa med egen båt, åk kanalkryssningar, hyr en båt eller cykla längs Sveriges Blå Band!

logga magasinetVår lunchbuffé innehåller massa goda asiatiska rätter och husmanskost. Finns både fräscha varma, friterade rätter & efterrätt.

Kom och smaka!

logga hamnkrogenVälkommna till resturangen i Motala Hamn med i särklass bästa läget, som har  en symfoni av mat. En lunch meny Månd-fredag 11-15 pris 69:- som ofta är en kött respektive fiskrätt. Vi har även en dagsmeny som innehåller ca 27 rätter detta serveras Månd-söndag 11-16. Kvällsmenyn börjar 16.00 boka gärna bord på 0141-53269

logo hamnpirenVackert beläget i Motalas hamnområde ligger denna gamla slussvaktarbostad som numera går under namnet Hamnpiren Glasscafé & Bistro. Här finns ett gott och rikligt utbud av glass, smörgåsar, mat och fullständiga rättigheter för öl, vin och sprit. Vi har även en lekpark för barnen.

jojosglassbarVi säljer Götlunda Glass som är ett familjeägt glassföretag. De tillverkar glass av absolut högsta kvalitet. För Götlunda Glass är det otroligt viktigt att allt som görs blir älskat av våra konsumenter. Därför har Götlunda Glass valt att lägga all kraft på att få fram den absolut godaste glassen du någonsin smakat. Vi strävar efter att ge varje konsument av Götlunda Glass en enastående smakupplevelse.

logga tillvaxtVi på Tillväxt Motala AB älskar utveckling. Det hörs ju på namnet. Därför strävar vi efter att vara Sveriges mest välkomnande näringslivsbolag. Ett bolag som levererar det du förväntar dig, men också det oväntade. Det som överraskar och inspirerar till nya idéer och möjligheter.

Vi finns för dig och näringslivet. Och för hela Motala.
Kontakta oss gärna.

 

logga mskungsverkerErbjuder dagsturer, charter och konferenser på Vättern och Göta kanalen. Vårt skeppskök är känt för sin goda mat. All mat tilltagas ombord. och du njuta av en god lunch eller bara en kopp kaffe.

bokanna nyEtt litet antikvariat med stort urval av böcker och tidskrifter.

Sommaröppet 3 juni - 15 augusti
onsdag - fredag 11:00 - 17:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

Mörrbäck fastigheter

Fastighetsbolaget som erbjuder attraktiva lägenheter och lokaler med anor från 1800-talet i kvarteret Klockaren, ett stenkast från hamnen.

logga platenBo bra där du lever - Lev bra där du bor.

logga poppelstadenomsorgFöretaget har varit verksamt inom personlig assistans i mer än 12 år. Poppelstaden Omsorg erbjuder ett tryggt och komplett alternativ som anordnare av personlig assistans.

logga sveciatravelsHär hittar du ett varierat utbud av boende och paket online! Du hittar boende och paket runt Vättern, samt logi för Vätternrundan och andra evenemang.

logga vatternrundanVätternrundan är ett ca 300 kilometer långt cykellopp för motionärer som äger rum helgen före midsommar varje år. Loppet börjar och slutar i Motala och går medurs runt sjön Vättern.

logga nettanslivskvaliteHos mig kan du koppla av från vardagens bekymmer och bara ägna tiden till dig själv. Spa och behandlingar i avkopplande miljö.

hotell nostalgiHotell Nostalgi - En mysigt modernt hotell i Motala Hamn alldeles intill Vättern

Hotell Nostalgi ligger tillsammans med Motala Motormuseum längst ut i hamnen!

Motala Hamnråd © 2018