logga nettanslivskvaliteHos mig kan du koppla av från vardagens bekymmer och bara ägna tiden till dig själv. Spa och behandlingar i avkopplande miljö.

logga vatternrundanVätternrundan är ett ca 300 kilometer långt cykellopp för motionärer som äger rum helgen före midsommar varje år. Loppet börjar och slutar i Motala och går medurs runt sjön Vättern.

logga sveciatravelsHär hittar du ett varierat utbud av boende och paket online! Du hittar boende och paket runt Vättern, samt logi för Vätternrundan och andra evenemang.

logga poppelstadenomsorgFöretaget har varit verksamt inom personlig assistans i mer än 12 år. Poppelstaden Omsorg erbjuder ett tryggt och komplett alternativ som anordnare av personlig assistans.

logga platenBo bra där du lever - Lev bra där du bor.

bokanna nyEtt litet antikvariat med stort urval av böcker och tidskrifter.

Sommaröppet 3 juni - 15 augusti
onsdag - fredag 11:00 - 17:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

logga mskungsverkerErbjuder dagsturer, charter och konferenser på Vättern och Göta kanalen. Vårt skeppskök är känt för sin goda mat. All mat tilltagas ombord. och du njuta av en god lunch eller bara en kopp kaffe.

logga tillvaxtVi på Tillväxt Motala AB älskar utveckling. Det hörs ju på namnet. Därför strävar vi efter att vara Sveriges mest välkomnande näringslivsbolag. Ett bolag som levererar det du förväntar dig, men också det oväntade. Det som överraskar och inspirerar till nya idéer och möjligheter.

Vi finns för dig och näringslivet. Och för hela Motala.
Kontakta oss gärna.

 

jojosglassbarVi säljer Götlunda Glass som är ett familjeägt glassföretag. De tillverkar glass av absolut högsta kvalitet. För Götlunda Glass är det otroligt viktigt att allt som görs blir älskat av våra konsumenter. Därför har Götlunda Glass valt att lägga all kraft på att få fram den absolut godaste glassen du någonsin smakat. Vi strävar efter att ge varje konsument av Götlunda Glass en enastående smakupplevelse.

logo hamnpirenVackert beläget i Motalas hamnområde ligger denna gamla slussvaktarbostad som numera går under namnet Hamnpiren Glasscafé & Bistro. Här finns ett gott och rikligt utbud av glass, smörgåsar, mat och fullständiga rättigheter för öl, vin och sprit. Vi har även en lekpark för barnen.

logga hamnkrogenVälkommna till resturangen i Motala Hamn med i särklass bästa läget, som har  en symfoni av mat. En lunch meny Månd-fredag 11-15 pris 69:- som ofta är en kött respektive fiskrätt. Vi har även en dagsmeny som innehåller ca 27 rätter detta serveras Månd-söndag 11-16. Kvällsmenyn börjar 16.00 boka gärna bord på 0141-53269

logga magasinetVår lunchbuffé innehåller massa goda asiatiska rätter och husmanskost. Finns både fräscha varma, friterade rätter & efterrätt.

Kom och smaka!

logga gotakanalGöta kanal är en Sveriges största turistattraktioner. Slussa med egen båt, åk kanalkryssningar, hyr en båt eller cykla längs Sveriges Blå Band!

motormuseum-nostalgiSveriges mest besökta motormuseum! En fantastisk fordonshistoria samlad i Motala Hamn, med mer än bara bilar! Ger en härlig upplevelse för hela familjen!
Se bilder från motala Motormuseum!

logga hotelnostalgiHamnens eget nybyggda hotell och konferens. Här kan du fika och äta god mat i en rofylld miljö och upptäcka detaljer som fyller dig med nostalgi.

Hotell Nostalgi ligger tillsammans med Motala Motormuseum längst ut i hamnen!

vaffelboden miniVi serverar hemgjorda räksmörgåsar, Baugetter och självklart kan ni välja o vraka från våra Menyer.

Eller bara avnjuta en mjuk/kulglass på våran vackra uteservering.
Härligt välkomna..

facebook symbol

Anslagstavla

Boka ditt Göta kanal paket via Svecia Travels och bo i Motala Hamn!

anslagstavla batar

Välkommen till Göta kanals huvudstad med dess gästhamn, som är kanalens största med 56 gästplatser.
I hamnen ligger Motala Motormuseum och Vätternakvariet, Tullkammaren och flera caféer och restauranger, sommarbodar och cykeluthyrning. Nära till centrum med alla butiker och sover gott gör ni på Hotell Nostalgi!

Sluss & kram!

Se bokningssidan.

Samarbetspartners

 

logga gotakanal mitt i motala

logga motala24

logga solfjadernredovisning

runtvattern

Motala Hamnråd © 2018