logga nettanslivskvaliteHos mig kan du koppla av från vardagens bekymmer och bara ägna tiden till dig själv. Spa och behandlingar i avkopplande miljö.

logga vatternrundanVätternrundan är ett ca 300 kilometer långt cykellopp för motionärer som äger rum helgen före midsommar varje år. Loppet börjar och slutar i Motala och går medurs runt sjön Vättern.

logga sveciatravelsHär hittar du ett varierat utbud av boende och paket online! Du hittar boende och paket runt Vättern, samt logi för Vätternrundan och andra evenemang.

logga poppelstadenomsorgFöretaget har varit verksamt inom personlig assistans i mer än 12 år. Poppelstaden Omsorg erbjuder ett tryggt och komplett alternativ som anordnare av personlig assistans.

logga platenBo bra där du lever - Lev bra där du bor.

Mörrbäck fastigheter

Fastighetsbolaget som erbjuder attraktiva lägenheter och lokaler med anor från 1800-talet i kvarteret Klockaren, ett stenkast från hamnen.

bokanna nyEtt litet antikvariat med stort urval av böcker och tidskrifter.

Sommaröppet 3 juni - 15 augusti
onsdag - fredag 11:00 - 17:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

logga mskungsverkerErbjuder dagsturer, charter och konferenser på Vättern och Göta kanalen. Vårt skeppskök är känt för sin goda mat. All mat tilltagas ombord. och du njuta av en god lunch eller bara en kopp kaffe.

logga tillvaxtVi på Tillväxt Motala AB älskar utveckling. Det hörs ju på namnet. Därför strävar vi efter att vara Sveriges mest välkomnande näringslivsbolag. Ett bolag som levererar det du förväntar dig, men också det oväntade. Det som överraskar och inspirerar till nya idéer och möjligheter.

Vi finns för dig och näringslivet. Och för hela Motala.
Kontakta oss gärna.

 

jojosglassbarVi säljer Götlunda Glass som är ett familjeägt glassföretag. De tillverkar glass av absolut högsta kvalitet. För Götlunda Glass är det otroligt viktigt att allt som görs blir älskat av våra konsumenter. Därför har Götlunda Glass valt att lägga all kraft på att få fram den absolut godaste glassen du någonsin smakat. Vi strävar efter att ge varje konsument av Götlunda Glass en enastående smakupplevelse.

logo hamnpirenVackert beläget i Motalas hamnområde ligger denna gamla slussvaktarbostad som numera går under namnet Hamnpiren Glasscafé & Bistro. Här finns ett gott och rikligt utbud av glass, smörgåsar, mat och fullständiga rättigheter för öl, vin och sprit. Vi har även en lekpark för barnen.

logga hamnkrogenVälkommna till resturangen i Motala Hamn med i särklass bästa läget, som har  en symfoni av mat. En lunch meny Månd-fredag 11-15 pris 69:- som ofta är en kött respektive fiskrätt. Vi har även en dagsmeny som innehåller ca 27 rätter detta serveras Månd-söndag 11-16. Kvällsmenyn börjar 16.00 boka gärna bord på 0141-53269

logga magasinetVår lunchbuffé innehåller massa goda asiatiska rätter och husmanskost. Finns både fräscha varma, friterade rätter & efterrätt.

Kom och smaka!

logga gotakanalGöta kanal är en Sveriges största turistattraktioner. Slussa med egen båt, åk kanalkryssningar, hyr en båt eller cykla längs Sveriges Blå Band!

motormuseum-nostalgiSveriges mest besökta motormuseum! En fantastisk fordonshistoria samlad i Motala Hamn, med mer än bara bilar! Ger en härlig upplevelse för hela familjen!
Se bilder från motala Motormuseum!

rest nostalgiRestaurang Nostalgi - En mysig, exklusiv och sjönära restaurang / café.

Retaurang Nostalgi ligger tillsammans med Motala Motormuseum längst ut i hamnen!

hotell nostalgiHotell Nostalgi - En mysigt modernt hotell i Motala Hamn alldeles intill Vättern

Hotell Nostalgi ligger tillsammans med Motala Motormuseum längst ut i hamnen!

Anslagstavla

Torsdag, den 22 okt.15:00
Medlemsmöte i Hamnrådet på Nostalgi.
vatternrundan
Med bl.a. information från Vätternrundan om nästa års evenemang.
Verksamheten i Hamnrådet går just nu på sparlåga p.g.a. den pågående pandamin men vi jobbar i kulisserna för att vara förberedda och starka när väl restriktionerna lättar.

facebook symbol

Samarbetspartners

 

logga gotakanal mitt i motala

logga motala24

logga solfjadernredovisning

runtvattern

Motala Hamnråd © 2018