videlden 500

.På grund av den rådande pandemin och gällande restriktioner har alla medarrangörer kommit överens om att 2020 års Nyårsvandring i Stadsparken och Hamnområdet ställs in. Det känns mycket tråkigt då vi vet att många uppskattar traditionen och att vandringen brukar vara välbesökt. Men det är också därför vi inte kan ordna ett likvärdigt alternativ utan risk för trängsel och smittspridning.

Områdena kring parken, kyrkan och hamnen kommer dock även i år att få en ljussättning formgiven av eleverna på Platengymnasiets Teknikprogram med Desiginriktning i samarbete med FERGIN, Hamnrådet och Svenska kyrkan. Installationerna kommer upp 15 december och sitter uppe under hela jullovet.

Vi önskar alla Motalabor ett gott slut på 2020 och ett trevligt firande på egen hand. Vi hoppas på att kunna arrangera ett bra och säkert evenemang nästa år.

Vänliga hälsningar
Motala kommun, Borens IK, Bostadsstiftelsen Platen, Designinriktningen på Platengymnasiets Teknikprogram, Hamnrådet, Motala Bridgeallians, Motala Folkets Hus, Motala Församling, Svecia Travels och Tillväxt Motala

Motala Hamnråd © 2018